Starity

Millie Bobby Brown szerint gátolja őt a Stranger Things

2023. október 16. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő szerint a kreatív projektjeit gátolta a sorozat hosszadalmas forgatása.

hirdetés

Millie Bobby Brown készen áll arra, hogy továbblépjen. A színésznő a Glamour magazin interjújában mesélt arról, hogy szívesen mond búcsút a Stranger Things című sorozatnak, amely az érkező ötödik évaddal véget ér. 

Ha készen állsz, akkor úgy érzed: "Jól van, csináljuk. Toljuk meg az utolsó évet és tűnjünk el innen." A Stranger Things forgatása elég hosszú ideig tart, és meggátol engem abban, hogy olyan történeteket kreáljak, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Tehát készen állok, hogy azt mondjam: "Köszönöm és viszlát."

- mondta.

Brown hozzátette, hogy a sorozat segítségül szolgált neki abban, hogy jobb színész legyen, viszont a sajtótúrákon nem mindig érezte jól magát. Többször is kritizálták amiatt tinikorában, hogy túlharsogja a kollégáit, illetve "nagyképűnek" és "idiótának" nevezték őt.

Gyerekek voltunk - túlharsogtuk egymást. Engem pedig azért büntettek, mert túl hangos voltam, és túl sok dolgot osztottam meg magamról. Ezt elég nehéz 13 évesen hallani. Utána úgy voltam vele, hogy nem akarok többet megszólalni, nem akarok én lenni a hangos a csapatban... Az interjúk során mindig a kommenteken járt az eszem. Ezért inkább csöndben maradtam, és csak akkor beszéltem, amikor hozzám szóltak - pedig majd' meghaltam, hogy csatlakozzak a párbeszédekhez. De azt éreztem, most nem én jövök.

- jelentette ki.

A színésznőnek azért az utóbbi időben sikerült befejeznie egy szerelemprojektjét: megjelent az első könyve, amelyet nagymamája inspirált.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek